Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γονείς Φύσσα: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από νεκρούς ήρωες

Τέσσερις μήνες μετά τον άδικο χαμό του γιου τους, ο Παναγιώτης και η Μάγδα Φύσσα μιλούν για τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας και στέλνουν μήνυμα στα νέα παιδιά, να μάθουν να αγαπούν.


Οι γονείς του Παύλου Φύσσα σπάνε τη σιωπή τους και μιλάνε στο «Έθνος της Κυριακής» για τον αδικοχαμένο γιο τους. Θέλουν όλοι να μάθουν ποιος ήταν πραγματικά ο Παύλος και καμία οικογένεια να μην βρεθεί στη θέση τους. Συνεχίζουν να αναπνέουν για την κόρη τους και την εγγονή τους. Ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους που τους συμπαραστάθηκαν αυτό το διάστημα, αλλά όπως λένε, «τίποτα δεν μπορεί να καλύψει αυτό το κενό».

Δ. Παπαδημούλης: Τα διλήμματα του Σαμαρά θα συντριβούν στο έδαφος της πραγματικότητας

Συνέντευξη στην «Εποχή της Κυριακής» και το δημοσιογράφο Αδάμο Ζαχαριάδη παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης:


Το νέο δίλημμα που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς είναι ευρωπαϊκές– αντιευρωπαϊκές δυνάμεις. Πώς το σχολιάζετε;
Η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο ελληνικός λαός βιώνει τις συνέπειες των καταστροφικών μνημονίων και το περίφημο success story δεν έρχεται. Φτάσαμε στο σημείο ακόμα και μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού να χαρακτηρίζουν τον κ. Σαμαρά κατά φαντασία

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο χαρισματικός κ. Καραμολέγκος

«Εσείς έχετε καμία σχέση με την απαγωγή;». Η σαρκαστική ερώτηση των υπαλλήλων του πρατηρίου βενζίνης δίνει ακριβώς το κλίμα που επικρατεί το πρωινό της Παρασκευής στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Καραμολέγκος» στο Κορωπί. 

 
Είναι το αίσιο τέλος της ιστορίας αλλά και η γενική εκτίμηση που χαίρει ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος εκεί.

Την ίδια ημέρα ο ίδιος μίλησε σε δημοσιογράφους που ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν από πρώτο χέρι και να μεταφέρουν την ιστορία της αρπαγής του. Προχώρησε στην κίνηση αυτή παρά τις επιφυλάξεις που εξέφρασε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως το μεσημέρι της Παρασκευής αναζητούσαν έναν από τους δράστες και πιθανότατα ακόμη έναν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...